Welkom bij Alpacafarm Tienda Molino – Fokker van zwarte alpacas

Op onze website staat alle informatie over alpacas en het houden van deze mooie dieren. Wij zullen U laten zien dat alpaca’s geweldig interessante en lieve dieren zijn. U kunt ze bedrijfsmatig houden voor de wol of de fokkerij. Bovendien is het een nieuwe maar gestaag groeiende agrarische bedrijfstak. Alpaca’s worden ook gehouden als hobbydier en zijn uitermate geschikt om andere dieren te beschermen tegen vossen.

We fokken voornamelijk zwarte alpaca’s afkomstig uit de beste Engelse en Australische bloedlijnen en bezitten de grootste kudde zwarte alpaca’s in Nederland. Ook voor dekkingen bent U bij ons aan het juiste adres, we bezitten enkele top hengsten waaronder de kampioen Inca Excalibur. Zijn nakomelingen winnen stuk voor stuk prijzen op de shows. Bekijk de foto’s en showresultaten voor meer informatie.

We zijn graag bereid U te voorzien van alle informatie die U nodig heeft. Ook nazorg voor de beginnende alpacahouder vinden wij erg belangrijk.
Bent U geïnteresseerd in de aankoop van een dier kijk in verkoop dieren.  Heeft U interesse neem dan a.u.b. contact met ons op of breng een bezoek aan onze alpacafarm.

Erkend door Alpaca Association Benelux

Tienda Molino is erkend door de Alpaca Association Benelux.

alpacas