Welkom bij Alpacafarm Tienda Molino – Fokker van zwarte alpacas

Op onze website staat veel informatie over alpacas en het houden van deze mooie dieren. Wij zullen U laten zien dat alpaca’s geweldig interessante en lieve dieren zijn. U kunt ze bedrijfsmatig houden voor de wol of de fokkerij. Bovendien is het een nieuwe maar gestaag groeiende agrarische bedrijfstak. Alpaca’s worden ook gehouden als hobbydier, alternatieve grasmaaiers en zijn uitermate geschikt om andere dieren te beschermen tegen vossen. Maar ze zijn ook zeer kindvriendelijk en worden gebruikt op zorgboerderijen en gehouden op kinderboerderijen vaak samen met andere boerderijdieren.

We fokken voornamelijk zwarte alpaca’s afkomstig uit de beste Engelse en Australische bloedlijnen en bezitten de grootste kudde zwarte alpaca’s in Nederland. Ook voor dekkingen bent U bij ons aan het juiste adres, we bezitten enkele top hengsten waaronder de kampioenen van 2018, 2019 en 2020. Tienda Molino Kasimir, Tienda Molino Loxely, Tienda Molino Lanzarote en Tienda Molino Limited Edition. Stuk voor stuk tophengsten in het zwart die klaar zijn om hun genetica door te geven aan het nageslacht. Bekijk de foto’s en showresultaten voor meer informatie.

We zijn graag bereid U te voorzien van alle informatie die U nodig heeft. Ook nazorg voor de beginnende alpacahouder vinden wij erg belangrijk.
Bent U geïnteresseerd in de aankoop van een dier kijk in verkoop dieren.  Heeft U interesse neem dan a.u.b. contact met ons op of breng een bezoek aan onze alpacafarm.

We speak English und Wir sprechen Deutsch.