Bloedlijnen in onze kudde

Onze kudde alpacas bestaat uit nakomelingen afkomstig uit de beste bloedlijnen uit Australië en Engeland.
Onderstaande zwarte hengsten hebben deelgenomen in nationale en internationale shows in Australië en Engeland. Ze  zijn allemaal stuk voor stuk meervoudig kampioen in de zwarte klasse. Deze zwarte hengsten hebben deelgenomen in nationale en internationale shows in Australië en Engeland.  De bloedlijnen van deze hengsten hebben op onze farm reeds gezorgd voor vele prachtige nakomelingen. Deze dieren hebben een prachtige bouw en een sublieme dichte vacht met een mooie glans én zwart van kleur. Mede door de uitstekende kwaliteit van onze gorep mooie merries en de bloedlijnen van onderstaande hengsten  hebben onze jonge dieren al diverse jaren  het kampioenschap zwart gewonnen op diverse alpacashows in Nederland.
De nakomelingen van onze zwarte hengst, Wyona Casa Nero, met 4 generaties zwart in zijn genen zijn prachtig en allen diep zwart.  Hij is gefokt in Australië en is sinds juni 2015 aan het werk op onze farm. Zijn zoon Tienda Molino Kasimir, kampioen zwarte hengst op de alpacashow in Assen 2018 en reserve kampioen op de show in Drachten 2019 heeft het werk van zijn vader overgenomen. De eerste nakomeling geboren voorjaar 2020 is veelbelovend en ook diep zwart van kleur.

Op dit moment, zomer 2020 zijn onze jonge hengsten, net 2 jaar ook al gestart met dekken en belangrijker nog het bevruchten van de merries.                                                           Tienda Molino Loxely, vader is Multi champion Beckbrow Jimmy Choos of Inca. Loxely werd kampioen zwarte hengst in Drachten 2019 als junior, reserve kampioen Boekel 2019 en wederom als intermediate, kampioen zwarte hengst op de show in Drachten 2020. Hij is één van onze nieuwe dekhengsten op onze farm.                                             Onze andere dekhengsten zijn Inca Knightsbridge, wiens vader de befaamde uit Australië afkomstige Surtierra Shadow is.                                                                                            De meervoudige kampioen Tienda Molino Kasimir,  vader is Wyona Casa Nero                                                                                                                                                                         Tienda Molino Limitied Edition en de kampioen zwarte hengst van de alpacashow in Boekel 2019, Tienda Molino Lanzarote.

Voor meer informatie of een dekking van een van onze hengsten kunt U altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier de bloedlijnen van onze alpacas.

 

popham-thunder-2012-web

Popham Thunder

Inca Excalibur
Lillyfield Jack of Spades of Inca
Popham Thunder