Alpacas te koop

 

Heeft U interesse in alpacas of wilt u alpacas kopen?

Natuurlijk hebben wij alpacas te koop!  We hebben in de afgelopen jaren een prachtige kudde dieren opgebouwd waar we ontzettend trots op zijn. Onze kudde bestaat uit kwalitatief hoogwaardige alpacas met een prachtige bouw, mooie looks en een rustig karakter. Veel van onze dieren zijn handtam en eten uit de hand. Maar natuurlijk kunnen we niet alle dieren op onze farm houden. Vandaar dat wij ieder jaar een groep dieren selecteren die we te koop aanbieden.

Via onderstaande links vindt u meerdere dieren die we te koop aanbieden. Het aanbod is veelzijdig. De groep bestaat uit meerdere mooie merries, hengsten, ruinen en jonge dieren. We verkopen alpacas aan gerenommeerde fokkers die op zoek zijn naar een dier afkomstig uit de bloedlijnen die we fokken maar ook mensen die willen starten met een alpacafarm zijn bij ons aan het goede adres, de beginnende fokker dus.

Natuurlijk zijn er ook  mensen die een weiland of een stukje grond hebben en op zoek zijn naar een paar mooie hobbydieren. We helpen U niet alleen bij het maken van een keuze uit onze verkoopgroep maar voorzien U eveneens van alle informatie omtrent het houden van alpacas en het gezond houden van de dieren.  Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht met vragen.

Heeft U interesse in een van onze alpacas of heeft U meer informatie neem dan contact met ons op, we verstrekken U graag meer informatie.
Ook al zijn wij gespecialiseerd in het fokken van zwarte alpacas, dat betekent niet dat we alleen maar zwarte alpacas verkopen. We hebben ook altijd andere kleuren zoals fawn en bruine dieren in onze kudde.

Niet alle alpacas die we verkopen staan op deze website dus staat dé alpaca die U zoekt er niet bij aarzel niet en bel ons op +31-0620058313 of stuur een e-mail naar info@tiendamolino.nl. Wij zullen U zo spoedig mogelijk antwoorden.

Klik hier voor een overzicht van hengsten die we te koop aanbieden

Klik hier voor een overzicht van merries die we te koop aanbieden

Klik hier voor een overzicht van ruinen die we te koop aanbieden